Caută
Close this search box.

O infirmieră bolnavă de coronavirus a fugit din spital, la biserică

coronavirus

O femeie confirmată cu COVID-19, infirmieră la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, a plecat din spitalul din Bârlad, unde era internată de zece zile, și a mers la biserică, la slujba de duminică. Poliția a deschis dosar penal în acest caz.

Pentru că are o formă ușoară de COVID-19, iar pavilionul unde este internată se află chiar lângă biserică, femeia s-a gândit duminică dimineață că ar fi bine să meargă la slujbă, informează HotNews.

„Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești. Infecția se răspândește foarte repede, nu trebuia să meargă la biserică. Noi nu putem încuia pacienții, dar aceștia trebuie să fie conștienți că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecați! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele. Am fost nevoiți să anunțăm și poliția”, a spus Daniela Borș, managerul spitalului bârlădean, citată de Vremea Nouă.

Poliția a deschis dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Am fost sesizați de către un medic de la spitalul din Bârlad că o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată. În scurt timp, aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri