Caută
Close this search box.

Orban: PSD e ultimul partid care are legitimitate să depună moţiune de cenzură. E un demers împotriva interesului României

orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că ”ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă să depună moţiune de cenzură este PSD”, iar demersul este ”inoportun şi împotriva interesului României”. Premierul a precizat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face ”un rău României.

”România, ca şi multe alte ţări din lume, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, în România am avut secetă, am avut inundaţii. Mesajul pe care-l transmit este că este nevoie de un guvern învestit cu toate puterile pentru ca să aibă capacitatea să contracareze şi să caute soluţii pentru toate crizele”, a declarat, luni, Ludovc Orban, într-o conferinţă de presă. Orban afirmă că ”a veni să depui o moţiune de cenzură în momentul de faţă, împotriva unui Guvern care şi-a făcut datria” este ”un gest politicianist care nu are în spate niciun fel de motivaţie solidă, ci este un gest electoral înainte de alegerile locale, pentru a arăta, probabil, militanţilor că PSD face ceva”. ”Cred că ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă s depună moţiune de cenzură este PSD. Acest demers îl consider inoportun şi împotriva interesului României”, a declarat prim-ministrul.

Acesta a explicat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face ”un rău României”.

PSD anunţat că va depune moţiune de cenzură ”în jurul mijlocului lunii august”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri