Caută
Close this search box.

Pacient mort de coronavirus, jefuit în spital de personalul de acolo: „S-au gândit că îl îngropăm și nu observăm că i-au dispărut banii”!

Familia unui pacient care a murit de coronavirus acuză că bunurile decedatului au fost furate. „Tind să cred că este posibil să se fi gândit că le vom îngropa împreună cu decedatul și nu se va observa lipsa lor ”, spune fiica bărbatului de 62 de ani, răpus de Covid-19.

Când familia bărbatului de 62 de ani a mers la spital pentru a recunoaște decedatul, a observat că din bagajul acestuia dispăruseră obiectele de valoare. După mai multe deiscuții cu reprezentanții spitalului județean din Târgu Jiu, fiica pacientului ucis de virus a reușit să găsească obiectele, însă consideră că fuseseră furate.

Femeia a povestit cum a descoperit că lipseau banii și telefonul.

„Când am mers să-l recunosc, mi-am pus mască, mănuși. Au desfăcut sacul, l-am văzut, apoi mi-au adus geanta cu care plecase el de acasă. Am sunat la Infecțioase, am spus că am căutat în lucruri și nu am găsit telefonul și banii. Am vorbit pe un ton mai….am spus că nu e normal ca lucrurile de valoare să rămână acolo. Mi s-a spus că, teoretic, eu nu trebuia să primesc sacul cu haine, aceea trebuia să rămână la ei, iar mie să îmi dea doar lucrurile astea. Tind să cred că este posibil să se fi gândit că le vom îngropa împreună cu decedatul și nu se va observa lipsa lor”, a declarat fata bărbatului.

Purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu: Este al doilea eveniment de acest fel ce a fost sesizat la nivelul unității noastre
Reprezentanții al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu fac apel la familiile pacienților care au de-a face cu un astfel de incident să-l semnaleze imediat, pentru a putea fi realizată o anchetă internă.

„Este al doilea eveniment de acest fel ce a fost sesizat la nivelul unității noastre. Invităm familiile persoanelor să depună, în scris, o sesizare către conducerea spitalului, urmând ca noisă desfășurăm o anchetă. În mod normal, pe pacienții care se prezintă infectați cu COVID-19 și decedează în incinta spitalului, bunurile cu care aceștia se prezintă la spital nu le sunt înapoiate. Există o lege ce interzice acest lucru” , a declarat Alexandru Nițu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, potrivit monitorulcj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri