Caută
Close this search box.

Pandemia trimite acasă zeci de angajați ai unei fabrici de confecții

covid-19

O fabrică de confecții din Sibiu și-a închis temporar activitatea, angajații fiind trimiși acasă.

Noul coronavirus a afectat puternic activitatea unei fabrici de confecții din municipiul Sibiu. Aceasta este închisă de 16 zile din cauza noului coronavirus.

Fabrica este posibil să se redeschidă abia luni, după ce se va face un control al inspectorilor de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP), potrivit unui comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Sibiu.

Prefectura a anunțat că un număr de 25 de angajaţi ai fabricii au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Ei au fost trataţi în trei spitale din municipiul Sibiu. Acest lucru în timp ce alţi 215 colegi de ai lor se află în carantină la domiciliu. De asemenea, 360 de membri ai familiilor angajaților fabricii au fost nevoiţi să stea în carantină la domiciliu.

Identificate în perioada 30.07.2020 – 09.08.2020. În ceea ce priveşte măsurile dispuse de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, s-au izolat în spitale cazurile pozitive (…), s-a dispus carantina la domiciliu pentru 215 contacţi de serviciu şi 360 persoane din familiile acestora. De asemenea activitatea societăţii s-a suspendat în perioada 08.08.2020 – 21.08.2020. Urmând ca în 21.08.2020 Serviciul de Control în Sănătate Publică să verifice dacă sunt îndeplinite condiţiile de reluare a activităţii în data de 24.08.2020”, se arată în comunicatul citat.

Instituţia Prefectului Sibiu precizează faptul că unitatea unde există focarul de infecţie a fost dezinfectată cu o firmă autorizată, potrivit digi24.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri