Caută
Close this search box.

Parlamentarii au ţinut un moment de reculegere în memoria celor care au murit din cauza noului coronavirus

Parlamentarii au ţinut, miercuri, un moment de reculegere în memoria celor care au murit din cauza infectării cu noul coronavirus, la propunerea premierului Ludovic Orban, relatează Agerpres.

„Guvernul face tot ceea ce este posibil legal şi ceea ce este omeneşte posibil pentru a opri răspândirea virusului, pentru a începe şcoala în condiţii cât mai aproape de normalitate, pentru a asigura alegeri libere în care oamenii să-şi exercite dreptul de vot şi, de asemenea, pentru a reduce atât cât este posibil în condiţiile situaţiei prezente riscul ca românii să se infecteze. V-aş ruga să reflectaţi. Că s-a vorbit de morţi – a venit vreun parlamentar să vină să propună un moment de reculegere pentru cei care au murit din cauza epidemiei? Eu vă propun lucrul acesta: să ţinem un moment de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului”, a spus Ludovic Orban, în plenul Parlamentului.

Miercuri, premierul Ludovic Orban a prezentat în şedinţa Parlamentului raportul privind măsurile luate şi preconizate de Guvern pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, organizarea alegerilor locale şi deschiderea şcolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri