Caută
Close this search box.

Plângere penală împotriva PSD după înscenarea din Voluntari

Organizaţia ACCEPT anunţă că va depune o sesizare penală la Parchetul General împotriva PSD Voluntari.

Pe Facebook a fost lansat un filmuleţ în care pretinşi membri USR, îmbrăcaţi obscen şi cu peruci feminune, sunt huiduiţi de „cetăţeni indignaţi”.

”Tacticile mizerabile de campanie utilizate în Voluntari de către Partidul Social Democrat în contextul campaniei pentru alegerile locale utilizează stereotipuri la adresa persoanelor transgender şi instiga la ură şi discriminare împotriva întregii comunităţi LGBTI.

Asociaţia ACCEPT condamnă ferm gestul politicienilor PSD care folosesc ura din societate pentru a ataca adversarii politici, fără vreo urmă de ruşine sau conştiinţa a impactului faptelor lor”, anunţa ACCEPT într-un comunicat de presă.

Au apărut mai multe clipuri VIDEO, dinspre PSD Voluntari, cu pretinşi USR-işti, ce promovează homosexualitatea

Alianţa USR PLUS a cerut, vineri, instituţiilor statului să se sesizeze în legătură cu filmările în care un grup de indivizi îmbrăcaţi obscen şi cu tricouri false cu USR încearcă să stârnească ura populaţiei. Înscenarea a avut loc în Voluntari, oraş condus de Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.

„Alianţa USR PLUS condamnă campania murdară a PSD şi cere instituţiilor statului să se sesizeze! Alianţa USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe reţelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale şi îmbrăcate cu tricouri false USR PLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari.

Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR PLUS, iar acţiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri