Caută
Close this search box.

PNL pregăteşte, după alegerile Legislative, schimbări majore la CCR şi Avocatul Poporului

renate weber

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat că, dacă Partidul Naţional Liberal (PNL) va avea, după alegerile parlamentare, majoritatea necesară, Curtea Constituţională a României (CCR), despre care a opinat că a devenit un fel de Dumnezeu, va fi reformată.

„CCR a devenit un Dumnezeu de pe vremea lui Adrian Năstase. Până la Adrian Năstase, deciziile CCR puteau fi cenzurate de două treimi din Parlamentul României. În urma acestei modificări, practic, CCR a devenit un fel de Dumnezeu, care de foarte multe ori a legiferat peste Parlamentul României.

Pentru a rezolva această problemă, e nevoie de mai mult, e nevoie de revizuirea Constituţiei României şi modificarea modului de numire a judecătorilor la CCR”, a spus Florin Roman.

Liberalul a mai afirmat despre CCR că este, în mare parte, o anexă a PSD. „Dacă vom avea majoritatea necesară, am spus că vom reforma CCR care, din păcate, nu mai este a României, este, în mare parte, o anexă a PSD”, a declarat liberalul.

Florin Roman a mai spus că şi Avocatul Poporului, Renate Weber, ar urma să fie schimbat.

„Din punctul nostru de vedere, Renate Weber nu mai reprezintă interesele poporului român. Renate Weber este ‘avocatul’ PSD şi, imediat după alegerile din decembrie, când vom prelua majoritatea parlamentară, o vom revoca din funcţie pe doamna Renate Weber”, a declarat deputatul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri