Caută
Close this search box.

PSD: „România educată devine România eșuată”

PSD

Social-democrații susțin că România educată devine „România eșuată”, afirmând că este dramatic că într-o guvernare unde atât președintele, cât și ministrul Educației sunt profesori, „marele plan pentru redeschiderea școlilor să nu poată lua notă de trecere”.

„Puterea liberală condusă de un fost profesor și-a dat ieri corigența la Educație, arătând țării că nu știe nimic. România educată devine România eșuată! Iohannis a arătat ieri, tocmai în conferința de presă dedicată educației, ca un elev slab și nepregătit pentru examen care vrea să scape cu răspunsuri evazive. Obsesia sa cu spălatul pe mâini devine deja un tipar de gândire și de lucru: se spală pe mâini de orice răspundere și aruncă totul în cârca autorităților locale. Este dramatic că într-o guvernare unde atât președintele, cât și ministrul Educației sunt profesori, marele plan pentru redeschiderea școlilor să nu poată lua notă de trecere. Tabletele școlare sunt doar pe hârtie, școala online este offline pentru sute de mii de copii, iar infrastructura de învățământ nu e pregătită pentru distanțarea minimă din normele sanitare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații apreciază că președintele Klaus Iohannis și PNL au bifat alt consens național: elevii sunt nemulțumiți, părinții amenință cu instanța, profesorii sunt bulversați, iar primarii șocați.

„Așa arată România cu o lună înainte de deschiderea anului școlar – o țară guvernată de repetenți în administrație publică”, se mai arată în postarea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri