Caută
Close this search box.

Raed Arafat, prima reacție pe cazul Gornet: „Satul rămâne în carantină, așa prevede legea”

raed arafat

Șeful DSU a venit cu prima reacție în cazul suspendării carantinei la Gornet, Prahova.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, marți, pentru Gândul.ro, că satul Gornet va rămâne în carantină, în ciuda deciziei Curții de Apel București de anulare a ordinului de carantinare!

„Carantina rămâne valabilă, pentru că decizia nu poate rămâne executorie, cel puțin așa știu că prevede legea. Deci, trebuie să se ajungă la recurs. Localitatea Gornet încă este sub carantină și va rămâne până la ora 22.00, mâine seară. În rest, nu comentez decizia până nu citesc motivația, în primul rând”, a declarat pentru Gândul.ro Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Carantina din Gornet se anulează, a decis marți Curtea de Apel București! Decizia nu este definitivă.

„Admite in parte cererea – Respinge acţiunea restrânsă şi modificată formulată de reclamantul Bogdan Dumitru, în contradictoriu cu pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, ca neîntemeiată. Admite, în parte, acţiunea restrânsă şi modificată formulată de reclamanta UAT Comuna Gornet, prin reprezentant legal primar, în contradictoriu cu acelaşi pârât. Anulează Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4659202/22.07.2020 privind instituirea carantinei zonale în localitatea Gornet, comuna Gornet, judeţul Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri