Prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, a declarat, joi, despre candidatura liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, la Primăria Capitalei, că este o ”ieşire jenantă” din viaţa politică a acestuia şi probabil „joacă la cacealma”.

Mi se pare o ieşire jenantă din viaţa politică pentru domnul Tăriceanu. Probabil joacă la cacealma, mimează că se adresează electoratului de dreapta, dar, din nefericire pentru el, nu o să-l asculte nici electoratul de stânga pentru că a trădat PSD când a contat interesul lui personal, iar electoratul de dreapta nu are cum să se uite spre domnia sa pentru că a fost cot la cot cu PSD în tentativele nenumărate de demolare a statului de drept, de subjugare a Justiţiei, de salvare a infractorilor şi de sărăcirea României„, a afirmat Turcan la B1 Tv.

În legătură cu excluderea PMP din alianţa de dreapta pentru Bucureşti şi posibila candidatură a lui Traian Băsescu la PMB, Raluca Turcan a spus că PNL nu este într-un război cu PMP şi speră că „vor exista oameni politici care nu vor pune orgoliu, ambiţiile, interesele personale pe primul loc”.

PNL, cel mai important partid din România, cu USR şi cu PLUS şi-au dat mâna şi îl susţin pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei ca să o trimită pe doamna Firea acasă sau în altă parte a politicii unde îşi va dori dumneaei, dar în niciun caz în administraţia publică şi o spun asta cu toate că sunt femeie. Pe mine mă interesează calitatea vieţii în Bucureşti şi este cu mult sub calitatea vieţii din alte oraşe administrate de colegi de ai mei, cum ar fi Cluj, Oradea, Sinaia. (…) PMP a fost un partener şi în înlăturarea Guvernului Dăncilă şi în susţinerea Guvernului Orban, aşadar nu suntem într-un război cu PMP. Aş vrea să cred (…) că vor exista oameni politici care spun că mai au un dram de credibilitate, care nu vor pune orgoliu, ambiţiile, interesele personale pe primul loc şi vor face jocurile PSD, fracţionând voturile care ar putea să se ducă pentru Nicuşor Dan„, a adăugat prim-vicepreşedintele PNL.

194 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 7 =