Zi de foc pentru membrii clanului Duduianu. După ce și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor, Ciprian și Grațian Pian au ajuns joi în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti. Procurorii au cerut arestarea lor pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, iar judecătorii au dat curs solicitării. Graţian şi Ciprian Duduianu riscă cinci ani de închisoare. Alături de cei doi a fost arestat şi un văr al acestora. Cei trei sunt acuzaţi că au încercat să-l ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect pentru uciderea liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

Graţian şi Ciprian Duduianu, fraţii interlopului Emi Pian, decedat în urmă cu o săptămână într-un conflict în sectorul 6 al Capitalei, au fost reţinuţi pentru 24 de ora. Fraţii lui Emi Pian au fost duşi în Arestul Central, apoi transferaţi în arest la secţii de Poliţie. Cei doi sunt acuzaţi de tentativă de omor. În acelaşi dosar a fost reţinut şi un var de-ai lor.

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, conform Parchetului Capitalei.

200 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =