Caută
Close this search box.

Record de cazuri noi de COVID-19 în Republica Moldova: 626 de infecții într-o zi

Republica Moldova a anunțat, miercuri, un număr record de cazuri de COVID-19 înregistrate în decurs de 24 de ore: 626 după procesarea a 2.311 teste.

Spre comparație, România înregistra luni 773 de cazuri noi de COVID-19, din 6.390 de teste.

Marți, bilanțul cazurilor noi în Republica Moldova fusese de 412 cazuri, ceea ce înseamnă că noile îmbolnăviri au crescut cu peste 50 la sută de la o zi la alta. În general, în ultima perioadă nu se mai înregistraseră peste 500 de cazuri noi într-o zi în Republica Moldova.

Din numărul total de 626 de cazuri noi anunțate miercuri de Republica Moldova, patru cazuri sunt de import, din Turcia, iar 29 sunt confirmate în rândul lucrătorilor medicali.

Totodată, șase persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore în Republica Moldova din cauza complicațiilor cauzate de noul coronavirus.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 31.415 cazuri până acum în Republica Moldova, dintre care 914 au fost decese.

Potrivit Ministerului Sănătății de la Chișinău, 512 dintre pacienții COVID-19 aflați în tratament sunt în stare gravă. Dintre aceștia, 31 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, scrie agora. md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri