Caută
Close this search box.

Scandalul continuă. Finul lui Emi Pian a răbufnit: „Nu suntem câini”

Finul lui Emi Pian, cel recent dispărut la doar 39 de ani, a răbufnit după ce miercuri seara au curs amenzile pentru nerespectarea măsurilor de siguranță în chiar prima zi de priveghi.

Finul lui Emi Pian, revoltat sincer din cauza acțiunilor autorităților

Ruda lui Pian a declarat în fața reporterilor că poliția ar trebui să își facă datoria cu adevărat, însă nu trebuie să îi trateze familia și pe ceilalți apropiați ca pe niște câini, scuzându-se pentru faptul că nu se purtau măștile de protecție.

Acesta a mai zis că nu îi place cum este tratat neamul său și că nu sunt câini pentru a-și acoperi gura, mai ales într-un moment atât de greu, de trist și de delicat.

„Noi ne-am speriat când am văzut atâta forţă de poliţie, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi şi să nu lase lumea să vină să-l vadă, să putem să stăm la priveghi.

Nu putem să stăm cu masca la gură, că nu suntem câini. Ne-a şocat câtă poliţie vine, nu a fost scandal, nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem. Niciodată!”, a spus finul lui Pian.

„Ne pare rău, am plâns, am urlat. Suntem și noi niște oameni, nu suntem bolnavi”

„Ne pare rău, am plâns, am urlat. Suntem şi noi nişte oameni, nu suntem bolnavi, aşa ceva nu există, nu cred în aşa ceva. Avem şi noi copii, câte 5-6 nepoţi. Suntem foarte îndureraţi, Poliţia trebuie să-şi facă datoria, nu ne punem contra la Poliţie, dar şi Poliţia trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, a mai declarat acesta, potrivit postului România TV.

Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian este Ciprian Napy, cel care a avut la rândul său de suferit în urma altercației ce s-a transformat într-o durere de mari proporții pentru familia celui dispărut în condiții atât de tragice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri