Caută
Close this search box.

Se răspândeşte. Alt lider Pro România este infectat cu coronavirus

sorin susanu

Candidatul Pro România pentru Primăria Braşov, Sorin Susanu, s-a infectat cu coronavirus şi este internat în Spitalul de Boli Infecţioase Braşov. Pro România a votat în Parlament împotriva legii carantinei şi a cerut constant anularea măsurilor anti-coronavirus.

Aflat în spital, Susanu a ţinut să se plângă de calitatea mâncării. El este şi şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, funcţie pe care a obţinut-o când era membru al PSD.

„Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Braşov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile). Discutăm despre calitate, care trebuie să fie la standarde maxime, în astfel de situaţii.

Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor şi cadrelor medicale, care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii, să fie umbrit de posibile produse neconforme, care în mod clar ar agrava starea medicală şi aşa precară în care se afl[ pacienţii de aici.

Am să ataşez o poză cu ‘şunca’ care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Mă voi implica pentru binele pacienţilor cu tot ceea ce pot”, a scris Susanu, pe Facebook.

Susanu a uitat să menţioneze însă că mâncarea din spital este furnizată de o firmă de catering deţinută de un coleg de-al său de partid, Liviu Lupu. Lupu a fost şi el membru al PSD, remarcându-se prin numeroase afaceri pe bani publici, în perioada în care era consilier local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri