Caută
Close this search box.

Senatorul cu coniacul – și cu adormitul la tv – este și agramat: ”Fac parte din categoria persoanelor care-mi place să ascult specialiștii” (Daniel Fenechiu)

Nici nu mai contează din ce partid face parte. De aceea nici nu vom scrie asta. Nu partidul contează aici, ci ”stilul” celui în cauză, precum și modul agramat în care vorbește. Ca să nu mai vorbim că adoarme în direct, la emisiuni tv (vezi foto).

Foarte recent, în plină dezbatere a atât de importantei legi a carantinării și izolării, în Comisia Juridică a Senatului. senatorul Fenechiu a fosolit o scurtă pauză pentru a le arăta tuturor o sticlă de coniac ”vechi de 50 de ani”, din care a tras o dușcă, tot în fața camerei video, cu mult nesaț.

Atît de mult nesaț. încât chiar colegii lui i-au spus, jenați, ”Daniele, bagă sticla sub masă că ești în direct”! Fără comentarii, nu-i așa?

Ei bine, același senator teribil, a dovedit și cât e de agramat, la o emisiune tv în direct, marți seara, când într-o dispută din platou chiar pe tema carantinării, a comis-o mai rău decât la clasa a a 5-a: ”Fac parte din categoria persoanelor care-mi place să ascult specialiștii”.

Bravo! Felicitări! Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri