Caută
Close this search box.

Şerban Nicolae îşi bate joc de Congresul PSD, numindu-l „spectaculoasă confruntare de idei!”

Şerban Nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae a comentat ironic alegerea lui Marcel Ciolacu în fruntea partidului, după o competiţie cu Eugen Teodorovici, care nici măcar nu s-a prezentat la Congres.

“CONGRES 2020. O spectaculoasă confruntare de idei şi soluţii alternative constructive. N-a fost uşor, dar cred că am ales bine!”, a afirmat Nicolae, pe pagina sa de Facebook.

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, a calificat drept „o glumā macabră” Congresul PSD, vorbind despre „aranjamente dinainte ticluite, ca să iasă Marcel Ciolacu”.

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu l-a criticat pe Marcel Ciolacu, care a spus că „vremea tătucilor a apus”. El a adăugat că probabil liderul interimar al PSD s-a referit la „tătucul Stalin”, despre care nu ştie să fi făcut parte din PSD şi poate ar trebui să existe mai multă atenţie în exprimare, pentru că printre foştii lideri ai partidului s-au numărat şi Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al PSD la Congresul de sâmbătă. Ciolacu a venit cu o echipă de conducere în care se regăsesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Vasile Dîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri