Caută
Close this search box.

Situație incendiară la „Matei Balș”: „LUAȚI-MĂ DE-AICI CĂ ĂȘTIA MĂ OMOARĂ”! ”Sunteți țigani? Mergeți la ghicitoare”!

Reclamații masive – și cu argumente – la adresa medicilor de la ”Matei Balș” și a lui Streinu-Cercel, pentru un pacient care a transmis familiei, pe sms, între multe altele, mesajul ”LUAȚI-MĂ DE AICI CĂ ĂȘTIA MĂ OMOARĂ”!

Florin Salam şi familia sa au acuzat, joi, în faţa jurnaliștilor, pe cei de la Spitalul “Matei Balş”, unde este internat în stare gravă fratele manelistului care a fost infectat cu COVID-19, că refuză să le comunice informații despre starea pacientului. Mai mult, le-ar fi adresat și unele remarci rasiste.

Spitalul respinge, însă, acuzaţiile și susține că familia a fost informtă zilnic, transmite Antena 3.

Florin Salam a declarat că medicii de la „Matei Balș” nu i-au comunicat informații despre starea precară de sănătate a fratelui său, internat la secția de Terapie Intensivă a Institutului “Matei Balș” de aproximativ două săptămâni.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a spus cântărețul de manele.

Sora manelistului a relatat un episod în care a încercat să afle mai multe informaţii de la Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş”.

Am făcut rost de numărul domnului Cercel. Domnul Streinu Cercel, întrebat dacă e adevărat că i-au cedat rinichii, ficatul, ne-a spus: „Și ce puteți face voi?!”, a declarat sora lui Florin Salam.

De asemenea, rudele lui Florin Salam susțin că au fost discriminate pentru că sunt de etnie romă. „Ne-au întrebat «Sunteți țigani?». Le-am spus că da și ne-au spus «Atunci mergeți la ghicitoare»”, a mai declarat o membră a familiei lui Florin Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri