Caută
Close this search box.

Societatea civilă îl acuză pe Traian Băsescu. „Faceţi jocurile ăstora din PSD!”

traian băsescu

Actriţa Natalie Ester, veche susţinătoare a lui Traian Băsescu, lansează un apel public către acesta, în care îi solicită să nu candideze la Primăria Capitalei, pentru a nu face jocurile PSD şi ale Gabrielei Firea.

Candidatura lui Băsescu ar risipi voturile anti-PSD, punând în pericol înfrângerea lui Firea de către Nicuşor Dan, observă Aktual24.

“Domnule Traian Băsescu, am încă trei sertare pline în congelator cu ce mi-a rămas de pe vremea când încasam înjurături, din cauza domniei voastre. Şi azi primesc titulatura de fanatică băsistă, care pe cât e de neadevărată, pe atât o prefer şi o port cu mândrie, ştiind care sunt alternativele.

Domne, vă întreb şi eu, aşa, că o veritabilă băsistă, care nici sub tortură nu s-ar lua de mâna cu PSD-ul, când le faceţi jocul ăstora din PSD, nu simţiţi că vă sar ochii din cap de ruşine faţă de noi?

După ce că v-a făcut Udrea aia de nicio apă de pe planetă nu vă mai spală, acu’ îi cântaţi în strună lui Firea, ca să înlăturaţi orice dubiu în ce vă priveşte? Nu vreţi ca măcar în mintea fanaticilor băsişti să rămâneţi totuşi, după ce crăpaţi, ăla care a fost oleacă mai bun decât iliescu, năstase, ponta, firea? Chiar e musai să staţi cu ei pe acelaşi podium şi să înlăturaţi orice dubiu în ce vă priveşte?!

Cum să candidezi la Primărie, când nu ai absolut nicio şansă?! Cum să risipeşti câteva voturi doar aşa, ca să-ţi baţi joc de oraşul ăsta?

Stai, domne, în banca ta şi dă-i voturile lui Nicusor, că şi-aşa e un chin teribil pentru băsişti să mai găsească vreun motiv pentru care să te respecte. Restul românilor te detestă în ultimul hal. Măcar pentru ăştia care nu te detestă fă ce trebuie”, a scris Ester, pe Facebook.

Traian Băsescu a anunţat că se oferă să candideze „din partea PMP, la Primăria Bucureşti”.

„N-am înţeles de ce USR a respins PMP, care este vechi în PPE european. Nu văd motivaţia refuzului din partea USR. Ăştia au început să procedeze ca băieţii deştepţi din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile, dar PMP să nu aibă candidaţi. În aceste condiţii, PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri.

(…) Voi face anunţul privind candidatura mea la Primăria Capitalei atunci când partidul va lua decizia aceasta. Voi discuta, la începutul săptămânii viitoare, cu preşedintele PMP, Eugen Tomac”, a declarat Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri