Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății în Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Aceasta a fost informața apărută în cursul zilei de luni, 31 august, în presa locală din Maramureș. Informație care s-a dovedit a fi falsă.

Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare, a reacționat, în exclusivitate pentru FANATIK, și a explicat cum stau în realitate lucrurile.

Mesaj al Sorinei Pintea după ce presa locală a anunțat că e infectată cu Covid-19
Sorina Pintea s-ar fi îmbolnăvit cu Covid-19, lucru demonstrat de un test pozitiv susținut de fostul ministru PSD. În realitate, Pintea nici măcar nu s-a testat și nu este bolnavă.

Informația, apărută în presa locală din Maramureș, a fost ștearsă ulterior de pe site de publicațiile respective, semn că uneori adevărul nu trebuie lăsat să strice o știre bună.

Contactată de FANATIK, Sorina Pintea a explicat care este adevărul și a lămurit situația bizară. Pintea a explicat că nu a fost testată niciodată, nu are Covid-19 și nici măcar nu are simptome. „Nu este adevărată știrea! Nu am simptome. Mai mult, nu am fost testată și sincer nu înțeleg cum a apărut această știre”, a transmis fostul ministru.

În luna martie 2020, presa centrală relata cum Sorina Pintea se confruntă cu alte probleme de sănătate. De altfel, Pintea a făcut singură mărturisirea că suferă de o boală autoimună, prin intermediul rețelelor de socializare.

222 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =