Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, a făcut o serie de acuzații legate de faptul că ”moștenirea găunoasă” a lui Rareș Mănescu (fost primar PNL de sector) face și astăzi ravagii în Bugetul Local al Sectorului 6, considerând că ”Gabriel Mutu, primarul Sectorului, tolerează salariile de lux și cumetriile de la DGASPC Sector 6”

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Florescu amintește că una dintre realitățile triste pe care le descoperim dacă luăm la puricat instituțiile publice din România ne arată modul în care (prea) mulți funcționari își percep rolul și locul în organizație.

Este un subiect pe care se poate discuta mult, dar am observat că problema comportă de regulă două mari categorii. Funcționarii ”trântori” vor un loc de muncă sigur, aducător de venituri cel puțin decente, și funcționează pe sistemul ”timpul trece, leafa merge”. Acest specimen contribuie, fără doar și poate, la regresul administrației publice din România, dar pare totuși mai puțin periculos decât cea de-a doua categorie – care alcătuiește păienjenișul din jurul funcțiilor înalte, conectat la robinetele de bani publici”, a mai precizat Ștefan Florescu în postarea de pe facebook.

”Teoria noastră este probată de modul în care funcționează Direcția Generală de Asistență Socială și Protescția Copilului – DGASPC Sector 6. Cine se învârte în cercul de interese al directorului general al instituției, Gabriela – Georgiana Schmutzer, are parte de venituri uriașe, de ordinul zecilor de mii de lei pe lună, precum și de deplasări ”în interes de serviciu” în destinații îndepărtate, bineînțeles, în schimbul obedienței”, mai scrie Șefan Florescu.

569 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =