Caută
Close this search box.

O tânără declarată decedată a deschis ochii, la o casă funerară, când trebuia îmbălsămată

O tânără care a fost declarată decedată la locuința sa dintr-o suburbie a orașului american Detroit și-a deschis ochii la casa funerară când se făceau pregătirile pentru a fi îmbălsămată, a declarat avocatul femeii, citat de The Guardian.

„Ar fi început să îi dreneze sângele ca să fiu foarte foarte sincer cu privire la asta”, a declarat avocatul Geoffrei Fieger care a relatat că a fost angajat de familia femeii identificată drept Timesha Beauchamp.

Departamentul de pompieri din Southfield a admis că a fost implicat într-un lanț bizar de evenimente vineri care a început după ce un echipaj a fost chemat la o locuință unde o tânără în vârstă de 20 de ani era inconștientă.

Paramedicii au încercat să o resusciteze timp de 30 de minute și au consultat un medic de la camera de urgență, „acesta declarând pacientul decedat pe baza informațiilor medicale furnizate” de la locul incidentului, potrivit pompierilor americani.

Biroul medicului legist din Comitatul Oakland a afirmat că trupul neînsuflețit poate fi ridicat de familie fără o autopsie iar apoi a venit descoperirea tulburătoare de la casa funerară James H. Cole din Detroit: femeia era încă în viață.

„Angajații noștri au confirmat că aceasta respira” și au chemat ambulanța, au afirmat reprezentanții casei funerare, adăugând că „ceea ce este cel mai înfricoșător e că angajații se pregăteau să o îmbălsămeze dacă nu și-ar fi deschis ochii…când au deschis sacul pentru cadavru, exact atunci au văzut că este în viață cu ochii deschiși”.

Beauchamp se afla în condiție critică luni noaptea, potrivit unui purtător de cuvânt al Centrului Medical Detroit.

Autoritățile locale au anunțat deschiderea unei anchete interne dar au insistat că atât poliția cât și departamentul de pompieri au urmat procedurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri