Caută
Close this search box.

Tăriceanu acuză Poliția că și-a vopsit mașinile în culorile PNL: „Dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori?”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, acuză Poliția că și-a vopsit mașinile în culorile Partidului Național Liberal. Tăriceanu scrie, într-o postare pe Facebook, că Poliția Română își aduce astfel „contribuția la victoria PNL-iștilor”.

„Guvernul nu lasă pe dinafara campaniei electorale nici una dintre instituțiile publice. După ce au transformat coronavirusul în agent electoral și pe medici în purtători de cuvânt ai politrucilor, acum este rândul Poliției Române să-și aducă contribuția la victoria PNL-iștilor!

Doar așa îmi pot explica de ce Poliția Română își redecorează mașinile în galben – albastru. Adică, exact culorile PNL! Ideea este următoarea: în loc să dați banii pe vopsit mașini și schimbat uniforme, mai bine luptați-vă cu interlopii. Băgați mai mulți agenți pe stradă și mai puțini prin birouri. Arătați că nu politica este crezul vostru, ci siguranța cetățeanului!

O ultimă întrebare pentru șefii poliției: dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori pentru revopsirea mașinilor?”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Ministerul Afacerilor Interne a decis să schimbe schema de culori a mașinilor Poliției Române. Noile autospeciale au fost colantate în culorile albastru și galben, cu elemente de culoare verde fosforescent. În acest fel, noul design este în concordanță cu cel al altor state UE, iar orice cetățean va putea recunoaște acest tip de model în Europa. De asemenea, mașinile Poliției se vor diferenția mai clar de cele ale Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri