Caută
Close this search box.

Traian Băsescu va candida pentru PMP, la Primăria Capitalei

traian băsescu

Liderul PMP, Eugen Tomac, anunţă că PNL a acceptat solicitarea USR, ca PMP să nu fie primit în “Alianţa pentru Bucureşti”. În aceste condiţii, PMP va merge singur în alegeri, avându-l ca locomotivă pe Traian Basescu, fondatorul partidului, care va candida la Primăria Capitalei.

Deşi mai sunt două zile în care ar mai putea avea loc negocieri pentru crearea unei alianţe, Eugen Tomac este sceptic că partidul său va mai fi invitat să participe la discuţii.

„Condiţiile pe care ni le-au oferit, că vor susţine un candidat al PMP la sectorul III, altul decât Mihai Neamţu, sunt inacceptabile”, a arătat Eugen Tomac, pentru Europa Liberă.

„Vom avea candidaţi proprii la primăriile de sector şi ne vom prezenta cu 2.300 de candidaţi în toată ţara”, ne-a declarat preşedintele executiv al PMP. El a precizat că Ioana Constantin (fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei) va candida la funcţia de primar al Sectorului 1, Robert Turcescu la Sectorul 2 (unele surse afirmă că aici va candida Toader Paleologu), Mihail Neamţu la Sectorul 3, Ştefănel Marin la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5, iar Ştefan Florescu la Sectorul 6.

Liderul PMP a arătat că participarea lui Traian Băsescu în competiţie va mobiliza electoratul şi că este posibil ca partidul să obţină cel puţin 7% din voturi la aceste alegeri. Argumentul său este că la alegerile europarlamentare şi la cele prezidenţiale, care au avut loc anul trecut, PMP a obţinut rezultate care depăşeau pragul de 5%, de intrare în administraţia locală şi în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri