Caută
Close this search box.

”Tupeul cu care Guvernul minte trebuie să dea de gândit. Au zis că au alocat bani în buget pentru mărirea pensiilor cu 40 la sută, acum zic că nu au bani”!

guvernul

Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză Guvernul că minte și falsifică cifre. Asta după ce executivul a anunțat că nu are bani pentru a dubla alocațiile, pentru a majora pensiile cu 40% sau pentru a mări salariile profesorilor, așa cum a promis când a trecut bugetul prin angajarea răspunderii.

„Sper ca NU ati uitat / Bugetul pentru 2020 NU a fost dezbatut si aprobat de Parlament – ci a fost angajata raspunderea Guvernului / Guvern care, prin vocea lui Orban si vocea lui Catu au declarat public, in mod repetat , ca banii pentru cresterile salariilor profesorilor si pentru majorarea pensiilor SUNT alocati in Buget !

Azi este OFICIAL – au mintit direct si fara rusine profesorii si pensionarii ( multi dintre acestia votandu-i in 2019) – asa cum au mintit parintii referitor la alocatii , firmele romanesti si, in general , pe toata lumea!

Explicatia : “nu sunt bani” contrazice ceea ce spuneau chiar ei la adoptarea Bugetului “ am alocat banii in Buget” / dar contrazice si ce au facut tot ei chiar ieri – au marit deficitul ( adica banii pe care ii imprumuta) pana la peste 8% din PIB ( adica aproape 20 miliarde de Euro)!

Incompetenta nu este, din pacate, singura problema a acestui Guvern / tupeul cu care mint public si falsifica cifrele trebuie sa ne dea de gandit!

Dar, cel mai grav, este dispretul fata de oamenii pe care ii mint si ii fura – si apoi ii asteapta sa ii voteze in 27 Septembrie!

Ii votati din nou? Daca da – inseamna ca au au avut dreptate sa va minta! Eu sper ca nu!”, a scris Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri