Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză Guvernul că minte și falsifică cifre. Asta după ce executivul a anunțat că nu are bani pentru a dubla alocațiile, pentru a majora pensiile cu 40% sau pentru a mări salariile profesorilor, așa cum a promis când a trecut bugetul prin angajarea răspunderii.

„Sper ca NU ati uitat / Bugetul pentru 2020 NU a fost dezbatut si aprobat de Parlament – ci a fost angajata raspunderea Guvernului / Guvern care, prin vocea lui Orban si vocea lui Catu au declarat public, in mod repetat , ca banii pentru cresterile salariilor profesorilor si pentru majorarea pensiilor SUNT alocati in Buget !

Azi este OFICIAL – au mintit direct si fara rusine profesorii si pensionarii ( multi dintre acestia votandu-i in 2019) – asa cum au mintit parintii referitor la alocatii , firmele romanesti si, in general , pe toata lumea!

Explicatia : “nu sunt bani” contrazice ceea ce spuneau chiar ei la adoptarea Bugetului “ am alocat banii in Buget” / dar contrazice si ce au facut tot ei chiar ieri – au marit deficitul ( adica banii pe care ii imprumuta) pana la peste 8% din PIB ( adica aproape 20 miliarde de Euro)!

Incompetenta nu este, din pacate, singura problema a acestui Guvern / tupeul cu care mint public si falsifica cifrele trebuie sa ne dea de gandit!

Dar, cel mai grav, este dispretul fata de oamenii pe care ii mint si ii fura – si apoi ii asteapta sa ii voteze in 27 Septembrie!

Ii votati din nou? Daca da – inseamna ca au au avut dreptate sa va minta! Eu sper ca nu!”, a scris Ponta pe Facebook.

151 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =