Caută
Close this search box.

Un bărbat de 73 de ani din Neamț și-a ucis și tranșat fiul

Un bărbat de 73 de ani, din Roman, a fost reţinut, fiind suspectat că şi-ar fi ucis fiul, ar fi tranşat cadavrul şi l-ar fi aruncat în râul Siret, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, joi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti au fost sesizaţi de către un tânăr de 29 de ani cu privire la faptul că a observat un membru superior de natură umană în râul Siret din localitatea Horia.

“Imediat, la nivelul IPJ Neamţ s-a constituit o echipă operativă de lucru formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Poliţiei municipiului Roman şi Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti, precum şi criminalişti, care au demarat activităţile de căutare în râul Siret, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea descoperirii celorlalte părţi de corp omenesc. În urma unei expertize dactiloscopice efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că membrul superior aparţine unui bărbat de 45 de ani, din Roman. În baza activităţilor informativ investigative desfăşurate cu operativitate a reieşit faptul că, în perioada 1 – 5 august, pe fondul unei stări conflictuale şi a consumului de alcool, un bărbat de 73 de ani, din Roman, l-ar fi agresat pe fiul său cu un obiect tăietor-înţepător în timp ce se aflau în incinta locuinţei, în urma leziunilor suferite survenind decesul acestuia. Ulterior, cel în cauză ar fi depesat corpul şi l-ar fi aruncat în albia râului Siret”, precizează reprezentanţii IJP Neamţ.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri