Caută
Close this search box.

Un fotbalist român de top este aproape de un transfer în Serie A

Un internaţional român de top din echipa U21 care a speriat Europa fotbalistică şi care a fost în anii trecuţi protagonistul unor transferuri răsunătoare este aproape gata de un transfer de top, în Serie A.

Aceasta ar fi şansa jucătorului să aibă meciuri în picioare şi să devină din nou titular, în echipa naţională pe care o va alinia în meciurile care se apropie selecţionerul Mirel Rădoi.

Răzvan Marin, fotbalistul român al lui Ajax Amsterdam, este aproape de Cagliari, anunţă presa din Olanda şi Italia, citată de Agerpres. Băiatul lui Petre Marin nu s-a adaptat la Ajax Amsterdam şi poate să aibă o şansă bună să fie titular la o altă echipă.

Mijlocaşul de 24 de ani s-a transferat anul trecut de la Standard Liege la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. Marin, care a jucat doar 808 minute în tricoul lăncierilor, reuşind două pase decisive, poate conta pe interesul lui Cagliari, care va încerca să obţină semnătura sa, scrie Voetbal International.

Contactele dintre Cagliari şi Ajax sunt menţionate şi de ziaristul italian Gianluca Di Marzio. Potrivit acestuia, clubul olandez cere 12 milioane de euro pentru un transfer definitiv al jucătorului, care nu mai vrea să rămână la Ajax. Marin mai este în vizorul câtorva cluburi, printre care FC Bruges (Belgia) şi Rennes (Franţa).

Cagliari a încheiat pe locul 14 ediţia 2019-2020 din Serie A. În ultima parte a sezonului, echipa a fost antrenată de Walter Zenga, fostul antrenor al formaţiilor bucureştene Naţional, Steaua şi Dinamo. Zenga a fost înlocuit de Eusebio Di Francesco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri