Unul dintre bărbaţii implicaţi în scandalul din localitatea Văcăreşti a fost împuşcat de poliţişti în picior, iar celălalt în abdomen, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, duminică seara, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii.

„De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi, s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict şi, având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia care ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului”, se precizează în informare IPJ.

În urma evenimentului, cei doi bărbaţi şi agenţii de poliţie au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Sursa: Agerpres

132 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =