O ipoteză totalmente neașteptată, șocantă și cu adevărat înfiorătoare este lansată public de jurnalsitul, istoricul și blogger-ul Daniel Roxin, cunoscut publicului românesc și nu numai prin interesantele, amplele și îndrăznețele sale studii despre originile, evoluția și istoria dacilor.

Vă prezentem EXACT ce a scris Daniel Roxin, fără a adăugă absolut nimic. Evident, OPINIA FINALĂ VĂ APARȚINE, în ce ne privește nu comentăm nimic, ”permițându-ne”  să fim (măcar) stupefiați.

În rest, tot ce apare în material, exceptând acel video, reprezintă strict opinia autorului Daniel Roxin, dumneavoastră urmând să fiți singurii și cei mai obiectivi ”observatori”.

Vă mai prezentăm și un video real (din nefericire), cu Joe Biden, video inclus în materialul autorului:

”Precum Imperiul Roman în perioada sa de „glorie”, cel mai puternic stat al vremii noastre, SUA, a ajuns la rândul său într-o fază atât de degenerată, datorită ideologiei neomarxiste cu care este spălată pe creier populația, încât orice ciudat poate ajunge la Casa Albă, fără să întâmpine prea multă rezistență.

La alegerile din această toamnă, contracandidatul lui Donald Trump la alegerile prezidențiale este progresistul (neomarxistul) Joe Biden, un personaj controversat, pe care unii îl suspectează că ar fi pedofil și care dă semne, în public, de tulburări mentale.

Cu toate acestea, sondajele (atât cât se poate pune bază pe ele în aceste vremuri de propagandă totală) îl dau ca și câștigător, deși imaginile video cu el mirosind fetițe sau punând mâna pe ele în diverse moduri nepotrivite au împânzit internetul.

Faptul că Joe Biden este suspectat pe bună dreptate că ar fi pedofil este evidențiat de materialul video pe care îl puteți urmări mai jos. Montajul video este împărțit în două secțiuni – prima cuprinde interacțiunile nepotrivite, la evenimente publice, pe care Joe Biden le-a avut cu mai multe fetițe, iar a doua secțiune cuprinde modul erotic în care interacționează, tot la evenimente publice, cu femei în toată firea.

După cum veți putea constata, interacțiunea este similară. Ceea ce, în mod evident, este o problemă.

Imaginați-vă că suspiciunea firească pe care o avem în cazul lui se confirmă, iar un astfel de om ajunge președintele SUA… Realizați ce politică va face de la Biroul Oval, nu doar pentru SUA, ci și pentru Europa?” mai scrie, în finalujl îngrozitorului material, jurnalistul Daniel Roxin.

563 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here