Caută
Close this search box.

VIDEO. Mai ceva ca Mike Tyson sau Cassius Clay: VICEPRIMARUL de Prahova care bate de rupe la cetățeni

Un conflict șocant a avut loc într-o comună din judeţul Prahova. Unul din protagoniștii agresiunii a fost chiar viceprimarul comunei Filipeștii de Târg, Vasile Giura, care a dat cu pumnul în localnici mai ceva ca Mike Tyson (foto) sau Cassius Clay, alias Muhammad Ali!

Acesta a fost filmat atunci când lovea cu pumnii un localnic. Supărarea viceprimarului a pornit de la faptul că a fost înjurat de mamă.

Localnicii au altă versiune, și anume aceea că ei s- au dus să ceară socoteală conducerii primăriei Filipeștii de Târg pentru că nu aveau apă.

Ce spune localnicul lovit

„Aseară, am ajuns acasă, după o zi de muncă, plin de praf și am constatat că nu avem apă, așa cum se tot întâmplă de multă vreme. Am vorbit cu mai mulți săteni și ne-am adunat vreo 20 de inși la Polița Locală să cerem să dea drumu la apă. Acolo a ajuns și viceprimarul Vasile Giurea, care pe fondul consumului de alcool, a devenit violent.

Mi-a aplicat mai multe lovituri de pumn în față și mi-a spart telefonul. Am avut noroc cu mai mulți oameni, care l-au ținut să nu mă omoare efectiv. Mi-a reproșat că de ce ud legumele din solar, dar eu din asta trăiesc. Plătesc apa, luna trecută vreo 12 milioane de lei vechi, nu o fur. Chiar și așa, ăsta e motiv să mă bată vicele?”, a declarat Costin Chirilă, localnicul lovit de viceprimar.

Pentru a stinge conflictul, au venit la fața  locului mai mulţi localnici dar şi un poliţist local. După mai mult timp, aceștia au reușit cu dificultate să-l liniștească pe viceprimarul certat cu legea.

Acesta spune că motivul pentru care a pornit scandalul ar fi o înjurătură pe care i-a adresat-o un localnic.

Viceprimarul a recunoscut incidentul. El susține că nu a apucat să-l lovească pe cetățeanul respectiv, pe care îl acuză că l-a înjurat și că udă solariile de legume, provocând criza apei în comună.

Incidentul a fost filmat de mai mulți martori, care au sunat la 112.

Viceprimarul comunei a explicat că motivul de la care a pornit cearta ar fi fost o înjurătură pe care i-a adresat-o un localnic, potrivit Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri