PSD a lansat un videoclip electoral, în care se foloseşte de un copil, pentru a ataca clipul realizat de Mircea Bravo, în mai 2019, în care „bunica” îi îndemna pe tineri să voteze la europarlamentare. Însă în clipul PSD este mistificată realitatea, susţinându-se că „bunica” i-a îndemnat pe tineri să voteze cu dreapta.

Videoclipul a fost publicat pe pagina de Facebook a plagiatorului PSD, Ioan Mang. Un copil se plânge bunicului, îmbrăcat în haine tradiţionale, că i s-a stricat bicicleta şi că Guvernul nu îi măreşte alocaţia.

„Nici mie nu-mi măresc ăştia pensia şi doar am votat cum a spus Bunica. De data asta, votăm cum vrea bunicul. Îmi pun o cămaşă roşie, bunică-ti îi dăm trei trandafiri roşii, ca să o împăcăm, ne facem că o luăm la Dreapta şi votăm Stânga”, spune „bunicul”.

Întrebat unde este „bunica”, răspunsul „bunicului” este: „Ultima dată când am vorbit cu ea rătăcea prin faţa Guvernului, îşi căuta pensia”.

„Videoclipul se mulează perfect pe valorile PSD: Mint că fac într-un fel, apoi fac altfel, merg după valori de acum 60 – 70 de ani şi stau cu mâna întinsă şi se plâng că nu le da statul, în loc să muncească pentru a-şi repara problemele”, a comentat un român, pe pagina lui Mang.

Acest clip este o replică la viralul realizat de Mircea Bravo în 2019, înainte de alegerile europarlamentare. Bunica îi îndemna însă pe tineri să iasă la vot, nu să voteze cu dreapta, cum se spune în clipul PSD:

168 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =