Caută
Close this search box.

VIDEO SOCANT. Curier bătut violent în scara unui bloc din Cluj, pentru că a livrat un aviz de întrerupere a electricităţii

Un curier în vârstă de 69 de ani a fost bătut în scara unui bloc din Cluj-Napoca. Polițiștii susțin că autorul a fost identificat, iar cercetările în acest caz continuă.

IPJ Cluj a precizat, printr-un comunicat remis presei marți, că incidentul s-a petrecut în luna iunie în scara unui bloc din Cluj-Napoca, unde un curier a fost agresat de un bărbat.

„Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca”, a transmis marți IPJ Cluj.

Autorul agresiunii a fost identificat, iar cercetările continuă, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Potrivit imaginilor publicate de presa locală, curierul este împins și lovit în scara blocului, până cade la pământ. Se pare că acesta i-ar fi dus bărbatului o somație din partea unui furnizor de energie. Bărbatul de 69 de ani este pensionar și își rotunjea veniturile livrând facturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri