Caută
Close this search box.

VIDEO Un copil, născut în timpul exploziei din Beirut: „A căzut tavanul peste ei, în sală!”

Un copil a fost născut în timpul exploziei din Beirut, după ce peste mama lui a căzut tavanul din sala în care a fost primită, în travaliu. Tatăl nou-născutului a filmat momentul și a povestit cum s-a petrecut totul.

Mama copilului născut în timpul exploziei din Beirut, Emanuelle, era în travaliu la Spitalul St. George, în momentul în care a avut loc explozia.

„Mergeam către sala de travaliu. Am intrat și am văzut cum asistentele pregăteau patul pentru soția mea. A durat cam 20 de secunde și am auzit sunetul. Totul s-a făcut praf și pulbere – geamurile, instrumentele.

Tavanul s-a prăbușit. M-am uitat în jur, ca să aflu unde e soția mea. Mi-a fost teamă că a fost rănită sau că a fost rănit bebelușul. Mi-am găsit soția acoperită de cioburi. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să o scot de acolo. Apoi am început să ajut doctorii și asistentele. Soția mea a ajuns să nască natural, fără nici un medicament pentru a-i mai alina durerea”, a povestit tatăl copilului, Edmond Khnaisser, pentru BBC.

La o oră și jumătate după explozie, copilul, care a primit numele George, a venit pe lume. El și mama lui sunt în stare bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri