Caută
Close this search box.

”Vor muri oameni pentru ca Orban și PNL să-și mai ia câteva voturi, murdare de sânge” (fost premier)

”Vor scoate din carantină mai multe localități, cu 2-3 zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie, sau cu 10 zile înainte. Apoi le vor băga din nou în carantină De asta e vorba aici de o ticăloșie!

Acum vedem o adevărată sarabandă de primari care trecu de la PSD la PNL, foarte mulâi. Și ceva mai puțini invers, de la PNL la PSD. Dar ce mai contează, ei tot trec. Iar guvernul cheamă oamenii la alegeri pe 27 septembrie, deși școala nu poate să înceapă, decât în anumite cazuri.

E un haos total în România. Lui Ludovic Orban (în foto, în centrul imaginii N.RED) și PNL-ului le e teamă că dacă mai trece ceva timp și amână alegerile, vor scădea prea mult în procente, că deja au scăzut vizibil. De aceea vor face alegerile cu orice preț, probabil că ne vor da și alte cifre atunci, vor scădea vezi Doamne îmbolnăvirile. Dar oamenii tot speriați vor rămâne și poate că unii nici nu vor merge la vot, iar cei care vor merge se pot îmbolnăvi acolo, pot muri, dar Orban vrea voturi neapărat, pătate cu sânge” a spus fostul premier Victor Ponta, duminică seara, în direct și la o oră de vârf, la o televiziune de știri.

”Chiar și așa, oamenii trebuie să vină la vot, să-și ia toate măsurile de protecție, să fie foarte atenți și să voteze împotriva acestei guvernări ticăloase, altfel rămânem cu ei până în 2024 și vă spun eu, va fi foarte, foarte rău, se vor tăia pensii și salarii, vor crește taxele, va fi mult mai rău decât în 2010 când a tăiat Băsescu!” , mai adăugat Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri