Caută
Close this search box.

5 rochii pe care să le adaugi în garderobă toamna asta

Tinutele trec de la plictisitor la imprevizibil odată cu schimbarea de vreme din luna septembrie si cu siguranta nu te vei putea opri la o singura piesa statement pentru toamna. Poti mixa denim, rochii, jachete, sacouri si mici detalii de sezon, nimic nu e prea indraznet pentru zilele mai reci care urmeaza!

Iti plac rochiile dar nu stii cum sa le abordezi intr-o zi de toamna? Ei bine, cel mai simplu e sa le combini in tinute cu piese cu croi clasic – tricoul polo, un sacou din in si jachete usoare in culori deschise si poate un accesoriu in culori de sezon.

Rochia tricotata
Chiar daca o rochie tricotata nu este prima ta alegere atunci cand te imbraci dimineata, vestea buna este ca acum o poti purta cu cei mai confortabili tenisi pe care ii detii. Tot ce iti trebuie pentru un look relaxat de toamna este rochia, jachetata din denim preferata si o sapca cu logo

Rochia plisata
E o zi buna sa arati fabulos iar o rochie plisata alba sau roz te va transpune exact in starea pe care ti-o doresti! Unde mai pui ca este mereu in tendinte. Fa-ti curaj si incearca sa o porti cu un sacou masculin negru sau bej – piesa care schimba regulile jocului in tinuta ta minimalista!

Rochia in nuante de caramel
Totul in jur este mai luminos cand esti imbracata in nuante calde, nu-i asa? Noi ne-am gandit sa redescoperim toamna asta contrastul subtil intre bej, caramel si alb sau roz pudrat si albastru pastelat. Tie iti ramane doar sa pui o amprenta personala cu cateva accesorii aurii, in stilul tau personal!

Rochia mini sport
Cu siguranta ai cateva piese sport preferate pentru primavara si vara, unele indraznete, altele mai putin. E timpul sa treci la nivelul urmator si pentru toamna – tinute relaxate cu rochii casual, cu un touch sport – buzunare, detalii impermeabile, pliuri stil fusta de ten- care te face sa te simti de neinvins! Mai ales atunci cand o porti cu sneakers colorati.

Rochia cu fir stralucitor
E timpul sa dai o sansa noua celor mai frumoase modele de rochii de ocazie pe care le vei purta in curand din nou la petreceri sau mici evenimente speciale. Fa-ti o surpriza toamna asta si poarta-le relaxat, cu pantofi cu toc kitten, bijuterii cu perle si o atitudine de zile mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri