Caută
Close this search box.

A violat băieţelul de şase ani al fostului coleg de muncă

Un ieşean a fost condamnat la şapte ani de închisoare şi daune morale de 50.000 de lei după ce a violat un copil în vârstă de şase ani, fiul unui fost coleg de al său de muncă. Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Povestea îngrozitoare a început în anul 2017, în timpul vacanţei de vară, când copilul a venit la casa pedofilului pentru a se juca pe calculator cu fiul acestuia. De atunci, copilul a fost abuzat de câteva ori, până în anul 2018. Însă mama lui a mers la poliţie abia în luna iunie 2020, conform Bună Ziua Iaşi.

Bărbatul a fost reţinut, apoi arestat. Acum victima are aproape nouă ani, informează Ziare.com.

Agresorul (43 de ani) este căsătorit şi are doi copii. Soţia lui lucrează în Cipru şi vine acasă de două ori pe an, iar fiul cel mare lucrează în Germania. Celalat fiu era elev.
Şi tatăl copilului abuzat munceşte în străinătate, însă înainte să plece din ţară a lucrat în construcţii, iar coleg de muncă i-a fost chiar agresorul fiului său.

Astfel că nimeni nu condamna apropierea dintre victima şi agresor. Bărbatul nu avea un venit constant, el muncind doar ocazional în domeniul construcţiilor.

Anchetatorii au descoperit că în perioada iulie 2017-decembrie 2018, bărbatul l-a agresat sexulat şi l-a violat de mai multe ori pe copil.

Bărbatul a recunoscut fapta şi a spus că făcea acest fapt deoarece soţia lui este plecată în străinătate. Astfel, pentru că ea să nu afle că o înşeală, a folosit un copil, crezând că acesta nu-l va da de gol.

Pedofilul, extrem de senin: „Decât să merg la o femeie străină, am preferat să fac sex cu un copil, ca să nu-mi stric casă!”

De altfel, agresorul îi dădea bani copilului „doi -trei lei” şi dulciuri.

De multe ori, minorul era supus la perversiuni sexuale din partea bărbatului care găsea motive pentru a rămâne singur cu acesta.

Băieţelul a povestit însă chinul prin care trecea unor colegi de joacă, iar aceştia, la rândul lor au povestit părinţilor. Astfel, grozăviile au ajuns la urechile mamei victimei care a mers la poliţie.

Însă bărbatul nu s-a oprit aici. El era cunoscut că avea un comportament deviant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri