Caută
Close this search box.

Actorul Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu COVID-19

Morometii2

Actorul Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu Covid-19. Acesta urma să plece peste trei zile la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc, însă deplasarea va fi anulată. Se pare că actorul ar fi fost omagiat, în cadrul evenimentului, alături de alţi artiști din lumea filmului, relatează adevărul.

Actorul Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu COVID-19 | B1.ro

Actorul Horaţiu Mălăele a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei, numărăndu-se printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”, alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

“Când m-am născut, nu erau semne de vreo reușită a mea în viață. Aveam un strabism foarte pronunțat, eram dislexic și abia citeam, toți cei din jur râdeau de mine – profesori și copii, eram numit “prostu’ clasei”, mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate, mi se spunea mereu că desenez urât și atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferință. Înțelesesem că sunt prost, urât, și că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns și a vorbit puțin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi și mi-a spus clar: ‘Tu ești un geniu.’ Iar eu am început să fiu”, povestea actorul despre copilăria sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri