Caută
Close this search box.

Adrian Gâdea, sluga lui Dragnea, nu mai stă liniştit. PNL are majoritate în CJ Teleorman

adrian gâdea

PNL a câștigat alegerile în Teleorman, conform numărătorii parțiale. Astfel, PNL a obținut 42,96%, urmat de PSD – 39,33% și de USR PLUS, cu 3,76%.

„Victorie politică senzațională și la Teleorman pentru #PNL. Partidul Nationall Liberal a câștigat majoritatea în Consiliu Județean cu 44% din voturi și a învins PSD la 5 procente diferența. Vot politic pentru PNL în Teleorman de 44%! Cine ar fi crezut că este posibil așa ceva?

Cine ar fi crezut cu un an în urmă că PNL poate câștigă în județul condus autoritar de Dragnea, Dăncila și Carmen Dan?! Cu Liviu Dragnea la pușcărie, cetățenii din județul Teleorman au votat liber și au ales Partidul Național Liberal pentru a da o șansă reală la o dezvoltare liberală județului lor.

Dacă în Moldova, Vrancea a confirmat că este epicentrul schimbării liberale, la Teleorman este începutul sfârșitului pentru dominația PSD în Sudul României”, a anunțat Ionel Dancă, pe Facebook.

PSD a câștigat însă din nou președinția Consiliului Județean Teleorman, funcție care va fi deținută de către Adrian Gâdea, fost președinte al instituției, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării în perioada în care Liviu Dragnea conducea PSD și inculpat în dosarul Belina.

Tot la Teleorman, social-democrații și-au adjudecat primăria municipiilor Alexandria și Turnu Măgurele.

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, a obținut al patrulea mandat la primărie, el fiind ales cu 50,5% din voturi. Drăgușin a declarat unei televiziuni din Olanda convingerea să conform căreia ”corupția nu poate să dispară; cât timp vor fi bani, cât vor circulă bani pe pământul asta va fi corupție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri