Caută
Close this search box.

Adrian Solomon, deputatul şaorma de la PSD, stă în locuinţă ANL

adrian solomon

Deputatul PSD Adrian Solomon continuă să ocupe o locuinţă socială obţinută prin ANL, deşi mai deţine încă un apartament şi o casă, în Bârlad. El a afirmat că nu va pleca din locuinţă socială, „voi sta acolo cât voi vrea eu”.

Consilierul local PNL Georgică Vulpe l-a întrebat pe Solomon dacă e moral, ca deputat, să păstreze locuinţa ANL primită în Bârlad, în urmă cu mai mulţi ani, în timpul administraţiei fostului primar PSD, Constantin Constantinescu, deşi e coproprietar la un apartament şi deţine şi o casă în cartierul Deal.

Adrian Solomon, celebru pentru scadalul provocat într-o şaormerie din Bucureşti, a răspuns agresiv, în stilul care l-a consacrat.

„Nu e un secret pentru nimeni că stau la blocurile ANL de la Cărămidărie din primăvara lui 2004. Deci înainte să fi ajuns vreo ceva la primărie. Şi nu mi-a fost făcut cadou de nimeni, ci am beneficiat de o repartiţie, la fel ca toţi tinerii care au stat acolo de la început, încă din august 2002.

În 2002 nu eram nici membru de partid, venisem din Franţa de vreo lună şi nişte prieteni care stau tot acolo mi-au spus că se depun dosare la primărie. Eram profesor la Colegiul «Codreanu». Mi-am depus dosarul şi, surpriză, eram în primii o sută de beneficiari.

Pentru că atunci se construia blocul ANL de pe strada Lirei, mulţi dinaintea mea au renunţat, pentru că voiau locuinţă mai în oraş, aşa că eu, mai amărât, m-am dus tocmai acolo şi m-am îndrăgostit de zona respectivă. Şi voi sta acolo cât voi vrea eu. Nu o să mă dai afară nici tu şi nici alţii, pentru că stau acolo legal.

Deşi voi ziceaţi încă din 2016 că aveam vreo cinci vile pe Deal, n-am nici o vilă. Este o casă în construcţie, dar vor mai trece câţiva ani până va fi gata, iar până atunci nu o să stau cu soacră-mea. În declaraţia mea de avere, se menţionează că soţia mea este coproprietar la un apartament, nu eu.

Dacă aţi şti măcar ceva din Dreptul Civil, aţi vedea că, la moştenire, pe «de cuius» îl moşteneşte numai copilul său, nu şi ginerică. Aşadar, nu am treabă eu cu moştenirea soţiei. Poate fiica mea să aibă, la un moment dat, treabă cu moştenirea soţiei mele”, a răspuns deputatul Adrian Solomon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri