Caută
Close this search box.

Aflat în campanie la Târgu Mureş, Ponta îl laudă pe Viktor Orban

ponta

Victor Ponta a declarat vineri seara, la o întâlnire electorală organizată la Târgu Mureş, că premierul ungar Viktor Orban ştie mai mult despre ceea ce se întâmplă în acest oraş decât şeful guvernului român, Ludovic Orban.

„Un prim-ministru trebuie să ştie ce se întâmplă la Târgu Mureş, la Luduş, în toată ţara, cât mai multe. Partea proastă că azi, aici, la Târgu Mureş, ştie mai mult ce se întâmplă primul ministru Viktor Orban, decât primul ministru Ludovic Orban.

Dacă îl întrebaţi pe Ludovic Orban, habar nu are şi nici nu îl interesează, el vrea să facă alegeri. Atât. Că i s-a spus lui că acum cu alegerile o să fie bine.

I-am spus şi premierului român, Orban, şi liderului PSD că trăim într-o ţară în care, în primul rând, ar trebui să ne ocupăm de sănătate, să vedem cum sunt pregătite spitalele. Şi Mureşul ştiu că e unul din centrele cele mai importante pentru sănătate şi deja au foarte multe probleme”, a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Liderul Pro România a spus că, în al doilea rând, preocuparea majoră ar trebui să fie, la nivel guvernamental, modul în care elevii se reîntorc la şcoală.

„Cred că nimic nu e mai important pentru cei care avem copii decât să ştim că încep şcolile în siguranţă, că-ţi trimiţi copilul la şcoală, nu prostiile alea că o să punem ‘pepsi glass’ cum zicea doamna ministru şi, sigur, toţi copiii o să stea de dimineaţa până seara, o să schimbe 10 măşti.

Vorbim serios? Pe ce lume trăim? Nu se va întâmpla lucrul acesta şi asta cred că era o prioritate, ce facem cu copiii care nu merg la şcoală, ce părinte stă acasă, ce face părintele cu locul de muncă, cât îl mai ţine angajatorul să stea acasă cu copilul”, a afirmat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri