Caută
Close this search box.

Al şaselea mandat pentru primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, 88%

ciugud

Edilul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a obţinut cel de-al şaselea mandat consecutiv de primar, cu 88,2%, mai mult decât a obţinut în urmă cu patru ani, când a avut 85% dintre voturi.

Exclus din Partidul Social Democrat în anul 2017, primarul comunei cu cea mai mare absorbţie de fonduri europene din ţară, Gheorghe Damian, a candidat la actualele alegeri, ca independent. La aceste alegeri, şi-a mai depus candidatura şi un reprezentant al Partidului Mişcarea Populară, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Dan Lungu, Gheorghe Damian a fost votat de 88,2% dintre cei prezenţi la urne. Prezenţa la vot a fost în Ciugud de 68,5%, cu mult peste media pe judeţ – 50,12%. Damian conduce Primăria Ciugud din anul 2000.

Comuna Ciugud este un promotor activ al modernizării administraţiei publice locale, lansând în 2019 conceptul „Smart Village”m ca soluţie de digitalizare a serviciilor publice şi de dezvoltare a satului românesc.

Ciugud mai este cunoscută şi pentru că este comuna din România care a atras cele mai multe fonduri europene: peste 27 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri