Caută
Close this search box.

Alegeri locale 2020: Neculai Onțanu vrea ”un sector eco”

”Voi realiza mai multe piste de biciclete și trotinete pe malurile lacurilor din Sectorul 2, toate cuprinse într-un Circuit de piste eco”, afirmă Neculai Onțanu, candidat la primăria sectorului 2.

”Cum foarte multe dintre aceste piste vor face legătura cu malurile lacurilor și cu parcurile sectorului 2, ne dorim să refacem, să modernizăm și și să dotăm cu mobilier urban eco toate parcurile din sectorul 2”, a scris Onțanu pe pagina sa de facebook.

Având în vedere interesul pe care l-a suscitat, mulți dintre locuitorii Sectorului 2 mi-au cerut să vin cu detalii pentru proiectul ” Sectorul 2 – un sector eco – cu piste pentru biciclete și trotinete”.
Mă bucur de o susținere mare din partea locuitorilor sectorului nostru, ocupând primul loc în toate sondajele, pentru că oamenii au încredere în mine și cred în proiectele mele.
Așa cum am anunțat în cele 33 de puncte ale programului meu de guvernare locală, www.neculaiontanu@.ro, voi realiza mai multe piste de biciclete și trotinete pe malurile lacurilor din Sectorul 2, toate cuprinse într-un Circuit de piste eco.
Cum foarte multe dintre aceste piste vor face legătura cu malurile lacurilor și cu parcurile sectorului 2, ne dorim să refacem, să modernizăm și și să dotăm cu mobilier urban eco toate parcurile din sectorul 2. Circuitul de piste de biciclete de pe marginea salbei de lacuri de pe râul Colentina va fi cel mai mare și va avea aproximativ 12 km. Amenajarea malurilor râului Colentina este importantă pentru că salubrizăm întreaga zonă care acum e plină de gunoaie. Va fi o zonă frumoasă de recreere și promenadă și va fi și un proiect pentru sănătate prin practicarea sporturilor dar și prin eliminarea deșeurilor prezente acum la tot pasul. Amenajarea malurilor râului Colentina cu piste de biciclete va cuprinde și realizarea multor locuri speciale pentru pescarii amatori dar și pentru concursuri de pescuit. Sunt foarte interesat să mă consult cu cei care doresc ca împreună cu mine să discutăm aspectele tehnice ale realizării acestui proiect. Cei care doresc, imi pot transmite Idei și sugestii pe adresa de email: contact@neculaiontanu.ro
Avem de asemenea în vedere ca după 27 septembrie 2020 să montăm sisteme automate de udare a spațiilor verzi din parcuri și de pe aliniamentele stradale și să amplasăm instalații pentru udarea copacilor pe timp de caniculă în vederea prevenirii declinului lor biologic. De asemenea, programul meu de guvernare locală cuprinde amplasarea de garduri reflectante/absorbante de zgomot în jurul grădinițelor, școlilor și liceelor din Sectorul 2 și amplasarea unor sisteme moderne de monitorizare a calității aerului.
Îi asigur pe locuitorii Sectorului 2 că vor avea cel mai modern, mai eco și mai lung circuit de biciclete și trotinete din București” – este textul postat de Neculai Onțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri