Caută
Close this search box.

Alegeri locale Cluj. Datele primului Exit Poll

emil boc

A început numărătoarea inversă și la Cluj-Napoca, unde Emil Boc, favorit la alegerile locale pentru primărie, are 13 contracandidați.

Emanuel Ungureanu, candidat din partea USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca, a votat duminică dimineața, la o unitate de învățământ din cartierul Gruia.

„Sunt optimist. Vom avea un număr important de clujeni, care înţeleg că viaţa noastră poate fi mai frumoasă şi în cartiere şi nu numai în centru. Puţin nu este de ajuns, vrem mai mult, mai repede, mai bine, astăzi avem venit cu speranţă, că părinţii şi copiii, cei cu probleme de sănătate vor avea un oraş european, cu ritm de creştere care să se vadă din Valea Fânaţelor, până în Mărăşti, Mănăştur, Iris, Sopor, să avem un trai decent peste tot. Vot cu vot, mai aduceţi 10, 20, 30 de oameni, ca să contăm. Astăzi, puterea este în mâinile voastre„, a declarat Emanuel Ungureanu.

Valentin Cuibuș, candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Cluj-Napoca, a fost la vot în cursul acestei dimineți, iar la ieșirea de la urne s-a declarat încrezător în șansele pe care le are să devină edil.

Am votat pentru Cluj-Napoca, pentru că se poate şi mai bine, pentru o dezvoltare echilibrată a acestui judeţ, pentru că pentru cetăţenii municipiului Cluj-Napoca se poate şi mai mult„, a declarat Valentin Cuibuș, fost inspector şcolar general.

Nu mai puțin de 14 candidați se vor lupta pentru fotoliul de primar. Aceștia sunt: Valentin-Claudiu Cuibus (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea PSD), Emil Boc (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea PNL), Avram Fiţiu (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea PMP), Botond Csoma (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea UDMR), Paul-Eugen Siserman (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea ALDE), Dan-Cristian Codrean (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea Pro România), Simona-Teodora Roşca-Neacşu (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea AUR), Sorin-Valeriu Naş (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea Forţa Naţională), Daniela Gîfu (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea PRM), Radu-Călin Lupaş (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea PRR), Adela-Dorina Mîrza (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea Alternativa Dreaptă), Emanuel-Dumitru Ungureanu (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea USR-Plus ), Bogdan Gârbovan (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea Partidul Verde), Petru Mândru (candidat la primăria Cluj-Napoca din partea PRN).

Emil Boc, candidatul PNL, ar urma să obțină 51.52% din voturile cetățenilor din Cluj-Napoca. Emanuel Ungureanu, candidat din partea USR-PLUS, ar urma să obțină doar 38.64% din voturi, scrie Gândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri