Caută
Close this search box.

Alegerile se fură până şi cu QR Code, nu-i aşa?

qr code

Sorin Ioniță (Expert Forum) dezvăluie cum încearcă PSD, în Sectorul 1, să falsifice numărul de voturi, în beneficiul lui Daniel Tudorache. Tudorache a susținut că brusc a descoperit că are 200 de voturi în plus, față de Clotilde Armand.

„Deci așa se fură la PSD: se decupează cu foarfeca QRcode, de pe procesul verbal fals, ăla cu care fugea omul la subțioară, prin sediu, și se pune pe foaia cu semnăturile originale ale ălora din secție. Apoi se încarcă fain frumos, în sistem.

Au blocat la urmă 10 secții din 166, restul erau gata de dimineață. Iar în astea urmau să-l dea pe Tudorache cu avans de 160 în fiecare, numa’ bine cât să treacă peste Clotilde cu alea 200 de voturi anunțate de Tudorache”, a explicat Sorin Ioniță, pe Facebook.

Iată și momentul în care unul dintre oamenii lui Tudorache a fost prins cu procesele verbale.

Asa se fura in 2020 in S1! #share #sasestie

Posted by Alexandru Militescu on Monday, 28 September 2020

Președintele USR București, Claudiu Năsui, a prezentat și el pe Facebook dovezi ale modului în care PSD a fraudat în București.

Dovada ca se fura voturile USR-PLUS.

Am avut curiozitatea sa verificam sectiile de votare in care, conform site-ului…

Posted by Claudiu Nasui on Monday, 28 September 2020

Clotilde Armand a anunțat că în sediul Direcției de Salubrizare a Primăriei Sectorului 1 s-au găsit procese verbale ale modului în care s-a votat în Sectorul 1. Ea spune că aceste documente nu aveau ce să caute într-o instituție publică.

„Iată procese verbale originale, semnate, ștampilate care au fost luate de la biroul electoral de sector și au fost aduse aici, la sediul primăriei”, a anunțat Armand.

„Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în față Justiției”, a precizat Armand.

Un membru al secției de votare din partea USR observase, duminică noapte, că mai mulți indivizi au plecat din secție cu o pungă cu provese verbale. Unii au fugit, însă unul a fost prin cu 100 de procese verbale asupra să și a fost dus la poliție.

„Colegii mei au avertizat imediat poliția, jandarmeria, au venit și au găsit procese verbale originale”, a anunțat Armand.

Ea a mai acuzat că în sediul instituției au fost monitorizate alegerile în interesul politic al lui Daniel Tudorache.

”Astăzi, în jurul orei 15: 45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier , ar fi fost văzut ieșind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al sectorului1, de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra să mai multe procese verbale.

Persoanele în cauza au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse din poliție, este vorba despre Sorin Cătălin Tomescu, unul dintre candidații PSD la Consiliul Local Sector 1.

La Sectorul 1, după numărarea a 87,59% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,36% din voturi, Daniel Tudorache (PSD) – 39,41%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,76%.

Primarul PSD Daniel Tudorache a anunțat, luni, că el ar fi câștigat de fapt alegerile în Sectorul 1, împotriva lui Clotilde Armand.

„Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris Tudorache, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri