Caută
Close this search box.

Alertă de coronavirus la naţionala României?! Cum îi pot afecta pe tricolori cazurile de COVID-19 de la U Craiova!

Universitatea Craiova are din nou probleme cu epidemia de coronavirus. Patru oficiali ai clubului au primit rezultate pozivite la testele pentru COVID-19, iar acest lucru ar putea să dea peste cap şi programul naţionalei României.

Sorin Cârţu, Marcel Popescu, Ovidiu Costeşin şi Emil Pieleanu sunt cei patru infectaţi de la formaţia olteană. Ei au fost deja internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, scrie sport.ro. De asemnea, Mihai Rotaru, patronul echipei a fost la rândul lui depistat pozitiv. Din informaţiile FANATIK, Rotaru şi Costeşin s-au simţit rău şi au fost internaţi.

La începutul lunii august, Cristiano Bergodi, antrenorul echipei, a fost şi el diagnosticat cu SARS-COV-2 şi nu a putut însoţi echipa în cantonamentul din Austria.

Cele patru cazuri de coronavirus de la U Craiova au apărut după deplasarea din Georgia, ceea ce ar putea să afecteze şi naţionala României, care are în componenţă trei jucători de la formaţia din Bănie.

Din informaţiile  celor de la Fanatik, oficialii lui U Craiova au stat într-un alt hotel decât jucători la deplasarea din Tbilisi, iar în avion au zburat în zone diferite ale avionului, însă deplasarea a durat aproape trei ore şi jumătate.

Prima reacţie după cazurile de coronavirus de la U Craiova:
“Este adevărat, dar nu am simptome”, a fost reacţia lui Marcel Popescu pentru FANATIK. De asemenea, Sorin Cârţu nu prezintă simptome.

La întoarcerea din Georgia, Mihai Rotaru a plecat primul de la aeroport, în timp ce Ovidiu Costeşin, Sorin Cârţu, Marcel Popescu şi restul oficialilor au mers separat de restul echipei.

Mihai Rotaru – patronul echipei, Sorin Cârţu – preşedintele clubului, Marcel Popescu – manager general, Ovidiu Costeşin – manager executiv şi Emil Pieleanu – team manager sunt persoanele depistate pozitiv la COVID-19 de la U Craiova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri