Caută
Close this search box.

Alertă la Pro TV! Un celebru prezentator are coronavirus

Pro TV
Șoc la Pro TV! Un celebru prezentator are coronavirus. Se pare că Andreea Esca nua fost singura afectată de virusul care a făcut foarte multe victime și a îngrozit o lume întreagă.

Celebrul prezentator de la Visuri la Cheie, Dragoș Bucur, a fost depistat cu noul coronavirus. Starea sa de sănătate și a familiei sale este bună.

În urma depistării, toate persoanele care au intrat în contact cu vedeta au fost anunțate și vor fi testate. Din păcate, filmările emisiunii au fost suspendate.

Conform Pro TV, producătorii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV.

Le doresc tuturor sănătate”, este declarația lui Dragoș Bucur.
Emisiunea va fi difzată în continuare
Telespectatorii vor putea urmări în continuare show-ul care schimbă vieți, în fiecare zi de miercuri, de la 20.30, numai la PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri