Caută
Close this search box.

Antena 3 îl scorneşte pe Bololoi, interlopul apropiat de Nicuşor Dan

Personajul cu vocea distorsionată şi imaginea protejată, prezentat pe Antena 3 drept „bomba bombelor, detonată!”, pe burtiera galbenă a emisiunii lui Mihai Gâdea, este un interlop din Bucureşti, cu numele Valentin Daniel Bololoi.

Potrivit Rise Project, acesta se numeşte Valentin Daniel Bololoi şi în trecut a fost arestat pentru tâlhărie. Sub protecţia anonimatului, el a făcut mai multe acuzaţii la adresa lui Nicuşor Dan, principalului contracandidat al Gabrielei Firea, susţinută fervent de Antena 3.

Bololoi a fost arestat în 2002, pentru tâlhărie, cunoscut fiind de atunci cu antecedente penale. Împreună cu patru complici, i-a furat unei femei bijuteriile, un aparat foto şi alte bunuri personale.

A ieşit din puşcărie un an şi jumătate mai târziu. Tâlhăria s-a consumat într-un bar de noapte din Sectorul 3, zonă dominată de un temut clan interlop: Caranii.

Potrivit sursei citate, în 2014, Valentin Daniel Bololoi a ajuns martor în dosarul de crimă organizată al Caranilor şi Duduienilor, în care cele două clanuri sunt acuzate de cămătărie asociată cu jocurile de noroc.

Ludovic Orban, prim-ministru, relatează: „Aseară am avut şedinţă de guvern. Am început-o la ora 21.00 şi, când am intrat în şedinţa de guvern, a venit un consilier şi mi-a spus ‘Se întâmplă ceva pe Antenă 3’. ‘Lovitura de graţtie’, „Bomba secolului’. ‘Bomba campaniei’, am crezut că cine ştie ce cutremur se întâmplă. Stimaţi colegi, într-adevăr, Antena 3 a dat lovitura de graţie, dar i-a dat lovitura de graţie Gabrielei Firea.”

Bololoi a descris în instanţă luptele de putere din subteranele Bucureştiului şi momentele în care a participat activ la acestea, în calitate de apropiat al lui Aurel Răducan, unul dintre liderii Caranilor.

În 2012, Valentin Daniel Bololoi a prestat şi pentru magnatul imobiliar Marius Locic. Acela este contextul la care s-a referit în interviul difuzat de Antena 3, spune el.

Tribunalul Bucureşti suspendase în acel an autorizaţia de construire a unui imobil de cinci etaje, pe care Valeriu Stoica (fost ministru liberal al Justiţiei) şi miliardarul Locic voiau să-l construiască în Cotroceni. Sentinţa dădea atunci câştig de cauză asociaţiei „Salvaţi Bucureştiul”, condusă de Nicusor Dan.

RISE a avut două discuţii cu Valentin Daniel Bololoi. În prima, reporterii au pretins că lucrează la Antena 3 şi că doresc să programeze tot anonim un interviu similiar cu cel de ieri. Bololoi a fost de acord.

A doua convorbire a fost iniţiată de el, după ce a verificat în prealabil la postul TV şi a realizat că s-a deconspirat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri