Asociaţia Pro Infrastructura susţine, într-o postare pe pagina de Facebook, că lotul I al Autostrăzii Sebeş-Turda nu va fi dat în folosinţă în viitorul apropiat.

După şase ani de lucrări, construcţia este finalizată în proporţie de 90%, deoarece constructorul italian Pizzarotti ar folosi toate chichiţele contractuale posibile, pentru a împinge termenul de finalizare cât mai departe, în 2021.

„Veşti proaste de pe lotul I al Autostrăzii Sebeş – Turda (A10)! Deşi stadiul lucrării la aproape 6 ani de la semnarea contractului este de aproximativ 90%, mobilizarea constructorului italian Pizzarotti nu este nici pe departe suficientă, pentru a putea deschide circulaţia în luna decembrie a acestui an.

Se pare că antreprenorul se foloseşte de toate chichiţele contractuale posibile, pentru a împinge termenul de finalizare cât mai departe în 2021, în timp ce şoferii stau zilnic blocaţi zeci de minute în trafic, pe DN1, între Sebeş şi Alba Iulia.

Ne exprimăm speranţa că antreprenorii cu asemenea abordări ruşinoase pentru blazonul oricărui constructor serios să fie penalizaţi corespunzător de către autorităţi şi să nu îi mai vedem prea curând pe şantierele din România”, scriu cei de la Pro Infrastructura, conform Ziare.com.

108 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 7 =