Caută
Close this search box.

Călin Popescu Tăriceanu susţine că nu va candida pe listele PSD

călin popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a respins ipoteza potrivit căreia conducerea formaţiunii ar candida pe listele PSD, pentru că în acest mod „şi-ar pierde identitatea politică”.

„Continuă ‘fake news-urile’ din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aş candida la alegerile parlamentare pe listele PSD! Realitatea este mai simplă: sunt cel care am susţinut şi susţin că ar fi benefică o alianţa ALDE, PSD şi Pro România, ca o construcţie care se poate opune mai eficient dictaturii PNL-iste. Dacă această alianţă nu se poate face, nu este din cauza noastră şi nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică”, a scris Tăriceanu, pe Facebook, informează Agerpres.

Potrivit lui Tăriceanu, „ALDE va rămâne apărătorul drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului şi al nevoii de a fi respectată legea”.

„Vom continua să ne opunem încălcării Constituţiei de către dl Iohannis şi îl vom sancţiona în orice mod vom putea. Aşa că cine îşi freacă lăbuţele că scapă de noi trebuie să-şi pună pofta în cui. Ţineţi minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!”, a adăugat Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri