Un candidat PSD din oraşul Milisăuţi (Suceava) şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă, în faţa unui activist civic, care îl întreba despre furturile de motorină.

Incidentul s-a produs marţi, 1 septembrie, în oraşul Milisăuţi, din judeţul Suceava. Iulian Ureche, un activist civic din judeţul Suceava, s-a deplasat la Primăria oraşului Milisăuţi, pentru a se documenta asupra unor suspiciuni ale localnicilor, cu privire la posibile furturi de motorină, din stocul administraţiei locale.

În curtea Primăriei, bărbatul s-a întâlnit cu Gheorghe Hintari, angajat al Primăriei Milisăuţi, pe postul de şofer al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi candidat PSD la funcţia de consilier local.

Vizibil deranjat de întrebările privind furtul de motorină, Gheorghe Hintari şi-a dat jos salopeta şi lenjeria intimă şi i-a arătat fundul activistului civic.

„Vrei sa mai vezi ceva?”, a întrebat apoi candidatul PSD, si i-a arătat penisul bărbatului, care îl filma cu telefonul mobil, scrie Stiri Suceava.

276 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =