Caută
Close this search box.

Carmen Avram se bucură când Violeta Alexandru este linşată mediatic

carmen avram

Europarlamentarul Carmen Avram îl laudă pe Mircea Badea, pentru că a făcut public numărul de telefon personal al ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Ministrul a fost apoi bombardat cu numeroase înjurături obscene. „Nu credeţi, doamnă, că aceste injurii pot fi parte a noii Românii, ‘educată’ de dvs cu atâta zel?”, susţine Carmen Avram.

„Citesc că doamna ministru, Violeta Alexandru, e supărată că primeşte mesaje injurioase (după ce şi-a pus numărul de telefon pe FB şi apoi a dat vina pe alţii). Îmi pare rău că i se întâmplă asta.

Dar aş vrea să-i aduc aminte doamnei de anii de groază 2017-2019, în care partidul dânsei, inclusiv, a dus o campanie turbată, desantata, nedemocratica, violenta şi extrem de vulgară, instigând la ura împotriva PSD şi a milioanelor lui de simpatizanţi, cărora li se făcuse frica şi să mai iasă din casă, pentru a merge la vot.

O campanie care a prăbuşit nivelul discursului politic şi al limbajului din România şi care a alterat dramatic atmosfera din ţară.

Nu credeţi, doamnă, că aceste injurii pot fi parte a noii Romanii, ‘educata’ de dvs cu atâta zel? Mircea Badea vorbea, atunci, despre ameninţările odioase pe care le primeau el şi copilul lui şi, totuşi, nu v-am auzit revoltă.

V-aţi întrebat vreo secundă, în acei ani, dacă merită să manipulaţi, isterizaţi şi nenorociţi o ţară, numai ca să prindeţi dvs nişte posturi efemere de conducere? Injuriile acestea, doamnă, cu violenţă şi veninul aferente, sunt ceea ce moşteniţi după o ‘munca’ asiduă de câţiva ani, în care v-aţi făcut fraţi cu oricine, numai să treceţi puntea spre palat. Şi v-aţi imaginat, probabil, că vouă nu vi se întâmplă. Ghinion.

Poate, doamnă, ar trebui să vă faceţi un audit personal, să vedeţi dacă nu cumva vă înnobilaţi fără merit cu aura de victimă. Şi dacă nu ar trebui să vă asumaţi urgent misiunea de a readuce decentă în această ţară, pe care partidul dvs, chiar şi astăzi, încearcă să o devieze definitiv de la bunacuviinţa”, a scris Carmen Avram, pe Facebook.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a prezentat sâmbătă câteva dintre mesajele obscene, pline de înjurături, pe care le-a primit pe telefon după ce Mircea Badea i-a făcut public numărul. „De ieri sunt înjurata la comandă. Blestemată. Se numeşte incitarea la ura”, a detaliat ministrul.

„Ce fac eu cu numărul de telefon este decizia mea. Costurile pentru factură de telefon sunt acoperite de mine, nu de minister ca în cazul altor demnitari/şefi de instituţii care au acest drept, de altfel.

Oamenilor civilizaţi din această ţară le-am răspuns personal la telefon, în măsura în care îmi permitea programul. Când nu puteam răspunde, cineva din echipa mea prelua mesajul şi problema.

Am primit cele mai utile informaţii despre disfuncţionalităţile din sistemul de stabilire sau de plată a pensiilor, despre lipsa de reacţie a ITM-urilor la sesizările oamenilor, despre necesitatea digitalizării sistemului de primire a documentelor pentru diferite prestaţii.

Sute, dacă nu mii de întrebări, inclusiv mesaje de mulţumire pentru plata Şomajului Tehnic. Nu regret decizia mea de a păstra public numărul personal de telefon după ce am devenit ministru.

Am deschis ministerul către cetăţeni cum nu a făcut-o nimeni în 30 de ani. Cei care mă cunosc ştiu că am acelaşi număr de telefon de ani de zile. Chiar nu vreau să mă schimb, indiferent de funcţia pe care o ocup.

Totuşi, nimeni nu poate decide asupra folosirii numărului meu personal de telefon fără a avea acordul meu. De altfel, avem legislaţie în România pentru protecţia datelor cu caracter personal şi pentru reutilizarea acestora. Şi instituţii responsabile de aplicarea acesteia.

Numărul meu de telefon a fost folosit ieri pentru a incita la ura. Văd coordonarea intre mai mulţi politicieni pe acest subiect. Cu acest mod agresiv de a face politica – care începe într-o parte a presei şi duce până la PSD/foşti PSD-isti, foşti PRM-isti – lupt în continuare.

Sunt oameni civilizaţi în această ţară cărora, pentru că înjurăturile şi blestemele (nici ei nu ştiu pentru ce) îmi ţin telefonul ocupat, nu le pot răspunde acum. Poate au probleme serioase, aş fi vrut să le răspund, ca de obicei. Ceea ce nu înţelege PSD – sau înţelege dar nu îi pasă – este ca prin ura încurajată împotriva mea, în final, nu îmi face rău mie ci oamenilor oneşti care mi-ar fi transmis problemele lor reale. Asta urmăreşte PSD – să pună piedici oamenilor care muncesc.

De peste o lună, se montează tot felul de campanii (că aş avea interese în traficul de femei – victime ale traficului de persoane, în dispariţia de copii din România sau că încurajez violenta asupra copiilor), enormităţi şi minciuni nedemne chiar şi pentru nivelul lor în PSD.

Răspândirea urii şi întreţinerea disensiunilor din societate sunt principalele acţiuni de campanie electorală ale PSD, de la începutul pandemiei. Au creat panica, au răspândit ura şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a crea fracturi majore între societate şi autorităţi, în scop electoral, fără să se preocupe vreo clipă de efectele pe care aceste demersuri le au asupra oamenilor.

De ieri, sunt înjurată la comandă. Blestemată. Se numeşte incitarea la ură.

Am încercat chiar să explic unora dintre cei care mă înjurau că DGASPC – acolo unde lucrează mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbeşte – nu este în subordinea Ministerului Muncii ci a Preşedintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorât. Foloseau aceleaşi cuvinte.

Aici ne împinge PSD pe toţi cei care muncim cinstit în această ţară – să fim înjuraţi. Trebuie să ne mobilizăm în această toamnă până nu este prea târziu”, a scris Violetă Alexandru, pe Facebook.

Anterior, Mircea Badea a făcut public numărul de telefon al Violetei Alexandru, pe pagina lui de Facebook, solicitându-le fanilor săi să o sune, pentru că ar refuza să o dea afară de la locul de muncă pe mama tinerei care a agresat-o pe fetiţa de 13 ani din Târgu Jiu.

Ulterior, susţinut de Codrin Ştefănescu şi Liviu Pleşoianu, Mircea Badea a acuzat-o pe Violeta Alexandru că este de partea celor care au agresat-o pe fetiţă.

„Violeta Alexandru susţine familia agresoarei. Nu mă miră nici asta. Suntem în grafic. Eu în speţă asta v-am spus, că merg până la capăt”, a scris Mircea Badea, pe Facebook, după ce a făcut public numărul de telefon al ministrului Muncii.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, se alătură acuzaţiilor delirante ale lui Badea.

„O fetiţă este torturată, cu maximă sălbăticie, de către alţi copii! Ziua în amiaza mare, într-un loc public din Târgu Jiu, iar scena de groază este filmată chiar de agresori! Mircea Badea, curajos aşa cum îl ştiu din totdeauna, cere public să se facă dreptate!

Şi toţi tac complice, pentru că părinţii agresorilor sunt piloşi. Lucrează la stat în funcţii de răspundere, au relaţii peste tot, şi-i doare fix în fund de ceea ce fac rău copiii lor! Tăce Consiliul Judeţean, tace Direcţia pentru Protecţia Copilului, tace sinistră de la Ministerul Muncii, tace tot guvernul!

Se trimit hârtii şi declaraţii de presă cretine, în final se consideră că tot fetiţa agresată, batjocorita şi umilită este de vină! Că s-a născut într-o tară unde abuzurile şi teroarea sunt parte din cotidian. Susţin demersurile iniţiate de Mircea Badea şi vreau să-l asigur că nu e singur în acest caz! Suntem mulţi şi vom lua poziţie!”, a scris şi Ştefănescu.

Celor doi li s-a alăturat în scurt timp şi Liviu Pleşoianu.

„Sunt alături de Mircea Badea în lupta pe care a pornit-o, din nou, de unul singur! Îi atenţionez pe membrii Guvernului că se joacă de data asta cu focul călare pe un butoi cu pulbere! Dacă erau zdraveni la cap, până acum se mişcau plăcile tectonice în România, după ce o ţară întreagă a văzut scenele absolut îngrozitoare în care o fetiţă este TORTURATĂ de nişte SCELERAŢI SUBUMANI! În loc să se întâmple asta, Sinistră de la ‘Munca’ se războieşte cu Mircea Badea?!? Ăştia sunt în toate minţile!? Cine este alături de Mircea Badea să se exprime acum! Eu sunt!”, a scris Pleşoianu, pe Facebook.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că PSD i-a făcut public numărul personal de telefon, prin intermediul lui Mircea Badea, folosind ca pretext cazul fetiţei de 13 ani care a fost agresată de alte adolescente.

„Nu cred că am mai trecut vreodată printr-o perioadă că aceasta, cu o asemenea violenţă de limbaj întreţinută şi chiar stimulată de PSD. Se folosesc de oameni şi de necazurile lor pentru a incita la violenţă”, arata Violeta Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri